Tilbehør

Hos PHONE-REP finder du alt i tilbehør til din iPhone eller smartphone. Vi har opladere, powerbanks, skærmbeskyttelse, covers og headsets i butikkerne. Kig ind i en af vores butikker i Lyngby, på Fisketorvet, på Vesterbro eller i Slotsarkaderne i Hillerød for, at se det store udvalg af tilbehør til mobiltelefoner.

skærmbeskyttelse beskytter din skærm mod skader, hvis du taber den. Vi hjælper dig gerne med, at montere skærmbeskyttelse på din iPhone eller Smartphone, så du er sikker på, at skærmbeskyttelseset bliver monteret korrekt.

Er din lader gået i stykker, så har vi et stort udvalg af både oplader til iPhone og Smartphones. Du kan købe hele ladere eller dele til din lader hos os.

Gør din mobiltelefon unik og genkendelig med et cover. Et cover til din mobiltelefon kan også være en god idé, som ekstra beskyttelse til din mobiltelefon. Covers til mobiltelefoner kan du få i alverdens farver og mønstre. Kig ind i én af vores butikker, for at se det store udvalg.

Kontakt os, for at høre om vi har netop det du søger eller besøg en af vores butikker.

Beskyttelsesglas

Hos PHONE-REP er vi specialiseret i montering af beskyttelsesglas til iPhone. Vi anbefaler altid, at beskytte din skærm med et beskyttelsesglas. Et beskyttelsesglas er selvfølgelig ikke en garanti for, at din skærm ikke går i stykker, men det minimerer risikoen – Trods alt.

Beskyttelsesglas til iPhone kræver den rette montering for, at give den beskyttelse du ønsker. Så derfor anbefaler vi, at hvis du er i tvivl, så kom ind i en af vores butikker og få vores professionelle teknikere til at klare det. Det tager typisk kun 5 minutter, at montere et beskyttelsesglas på din iPhone, så du er hurtigt på farten igen.

Udover beskyttelsesglas til iPhone, så har vi naturligvis også beskyttelsesglas til din Smartphone.

Når du reparerer din ødelagte skærm på din telefon hos Phone-rep, så monterer vi et beskyttelsesglas på din nye skærm kvit og frit på vores regning.

Vores interesse er din fulde tilfredshed og derfor yder vi 2 års garanti på de udskiftede dele i din Iphone eller Smartphone.

Bestil tid med det samme:

Loading...