Reparation af Sony

Reparation af Sony Smartphone

Er uheldet ude og har du brug for reparation af Sony Smartphone, så kan du trygt komme ind i én af vores butikker i Lyngby, på Fisketorvet, Vesterbro eller i Slotsarkaderne i Hillerød. Her bliver din Sony Smartphone repareret af erfarne teknikere, der sørger for, at du igen kan bruge din Sony Smartphone. Hos PHONE-REP kan vi foretage alle former for reparationer af Sony Smartphones, uanset om du har en smadret skærm, dødt batteri eller reparationen er af mere teknisk karakter.

Vi foretager reparationer af alle typer Sony Xperia, der blandt andet er kendetegnet ved, at have en høj opløsning i kameraet. Hos PHONE-REP kan vi skifte din skærm og batteri på din Sony Xperia Compact, Sony Xperia ZX og andre typer af Sony Smartphones.

Book en tid her på siden og aflever din Sony telefon hos os. Benytter du vores 1-times service undgår du også unødvendig ventetid.

BEMÆRK: I de fleste tilfælde er Sony reservedele bestillingsvarer, som kan tage 1-4 hverdage at få hjem til butikken.

Garanti på reparation

Vi yder 2 års garanti på den, eller de udskiftede reservedele. Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne. Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din garantien. Her kan du læse Forbrugerklagenævnets artikler om forkert brug af ved fugtskader og skader på skærm.

Du kan se Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens video for at få svar på spørgsmål om dine rettigheder i forbindelse med reparationer eller læse mere på www.forbrug.dk

Lad vores eksperter i reparation reparere din mobil!