Reparation af Samsung

Reparation af Samsung Smartphone

Hos PHONE-REP reparerer vi din Samsung telefon. Vi foretager alle typer af reparationer på Samsung telefoner, uanset om der er tale om en smadret skærm, udskiftning af batteri eller udskiftning af bagcover.

Uanset om du er den lykkelige ejer af en Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S6 eller Samsung Galaxy Note, så er din telefon i trygge hænder her hos PHONE-REP. Er der tale om en systemfejl lokaliserer vi fejlen og reparere din Samsung telefon.

Alle reparationer bliver udført af erfarne specialister og du er altid sikret den bedste service. Book en tid online og spar ventetid i butikken. Vi tilbyder også 1-times service, så du hurtig kan få din Samsung telefon tilbage.

Book din tid her og aflevere din telefon i én af vores butikker på Fisketorvet, i Lyngby, på Vesterbro eller i Slotsarkaderne i Hillerød.

BEMÆRK: I de fleste tilfælde er Samsung reservedele bestillingsvarer, som kan tage 1-4 hverdage at få hjem til butikken.

Samsung Reparationer

Garanti på reparation

Vi yder 2 års garanti på den, eller de udskiftede reservedele. Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne. Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din garantien. Her kan du læse Forbrugerklagenævnets artikler om forkert brug af ved fugtskader og skader på skærm.

Du kan se Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens video for at få svar på spørgsmål om dine rettigheder i forbindelse med reparationer eller læse mere på www.forbrug.dk

Lad vores eksperter i reparation reparere din mobil!