Reparation af One Plus

Reparation af One Plus Smartphone

Vi reparerer din One Plus Smartphone i alle vores butikker, mens du venter. Vi foretager reparationer på alle One Plus Smartphones, uanset om du skal have skiftet din skærm, batteri eller foretaget en reparation af mere teknisk karakter. Ofte kan vi reparerer din telefon inden for 1 time. Du er altid velkommen til, at vente i vores hyggelige ventelounge, mens vi reparerer den One Plus Smartphone.

Book en tid online og undgå unødvendig ventetid på Reparation. Oplever du andre fejl end en ødelagt skærm eller dødt batteri, så kom ind i én af vores butikker og få foretaget en hurtig fejlsøgning af vores erfarne teknikere.

Når du får repareret din One Plus Smartphone hos os bruger vi udelukkende originale dele og giver dig derfor også 2 års garanti på dine reparationer, der er foretaget her hos os.

BEMÆRK: I de fleste tilfælde er One Plus reservedele bestillingsvarer, som kan tage 1-4 hverdage at få hjem til butikken.

Garanti på reparation

Vi yder 2 års garanti på den, eller de udskiftede reservedele. Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne. Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din garantien. Her kan du læse Forbrugerklagenævnets artikler om forkert brug af ved fugtskader og skader på skærm.

Du kan se Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens video for at få svar på spørgsmål om dine rettigheder i forbindelse med reparationer eller læse mere på www.forbrug.dk

Lad vores eksperter i reparation reparere din mobil!