Reparation af Nokia

Reparation af Nokia

Har du en Nokia Lumia, der ikke fungerer optimalt eller har din Nokia Lumia sort skærm, så lad os reparerer din Nokia. Vores erfarne teknikere kan foretage alle former for reparation af din Nokia Lumia – uanset model og skade. Vi reparerer smadrede skærme, udskifter batterier og bagcover samt andre reparationer af mere teknisk karakter.

Besøg en af vores butikker, når du har brug for reparation af Nokia Lumia. Du finder os på Fisketorvet, i Lyngby, på Vesterbro og i Slotsarkaderne i Hillerød. Du kan også spare ventetiden og booke en tid online. Vi tilbyder 1-times service, så du hurtigt kan være på igen.

BEMÆRK: I de fleste tilfælde er Nokia reservedele bestillingsvarer, som kan tage 1-4 hverdage at få hjem til butikken.

Garanti på reparation

Vi yder 2 års garanti på den, eller de udskiftede reservedele. Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne. Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din garantien. Her kan du læse Forbrugerklagenævnets artikler om forkert brug af ved fugtskader og skader på skærm.

Du kan se Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens video for at få svar på spørgsmål om dine rettigheder i forbindelse med reparationer eller læse mere på www.forbrug.dk

Lad vores eksperter i reparation reparere din mobil!