Reparation af Motorola

Reparation af Motorola.

Er din Motorola blevet udsat for en skade, kan du hurtigt og nemt for din telefon repareret hos os. Hos PHONE-REP klarer vores erfarne teknikere hurtigt din reparation og med vores 1-times service kan behøver du ikke vente unødigt.

En Motorola er en ganske god standard telefon til dig, der ikke har behov for en dyr iPhone eller Samsung. Din Motorola Smartphone har alle de mest nødvendige funktioner og hvis du kan gå en anelse på kompromis med designet og harddiskplads, så er Motorola et udmærket valg.

Hos PHONE-REP kan du købe ekstra tilbehør til din Motorola. Kig ind i en af vores butikker i Lyngby, på Fisketorvet, Vesterbro eller Slotsarkaderne i Hillerød, så hjælper vi dig med, at få det meste ud af din Motorola.

Få skiftet din skærm på din Motorola eller få skiftet dit batteri hos os, så får du 2 års garanti til på de skiftede dele. Det er også muligt, at få skiftet dit bagcover på din Motorola. Lad os gøre det, mens du venter.

Garanti på reparation

Vi yder 2 års garanti på den, eller de udskiftede reservedele. Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne. Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din garantien. Her kan du læse Forbrugerklagenævnets artikler om forkert brug af ved fugtskader og skader på skærm.

Du kan se Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens video for at få svar på spørgsmål om dine rettigheder i forbindelse med reparationer eller læse mere på www.forbrug.dk

Lad vores eksperter i reparation reparere din mobil!