Reparation af LG

Reparation af LG

Få repareret din LG telefon her hos PHONE-REP. Vi bruger udelukkende originale dele og erfarne teknikere. Vi kan foretage alle former for reparationer på din LG telefon, lige fra smadret skærm til reparationer af mere teknisk karakter.

Hos PHONE-REP foretager vi reparationer på følgende modeller af LG telefoner: LG G2, G3, G4, G5, LG Google Nexus 4, Nexus 5 m.fl. Du får altid 2 års garanti på dine udskiftet dele, når du får foretaget en reparation af LG telefoner hos PHONE-REP.

Book en tid til reparation af LG telefoner her eller besøg én af vores butikker i Lyngby, på Fisketorvet, på Vesterbro eller i Slotsarkaderne i Hillerød. – Husk at benytte dig af vores 1-times service, så du undgå ventetid og hurtig kan være på farten igen.

BEMÆRK: I de fleste tilfælde er LG reservedele bestillingsvarer, som kan tage 1-4 hverdage at få hjem til butikken. 

Garanti på reparation

Vi yder 2 års garanti på den, eller de udskiftede reservedele. Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne. Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din garantien. Her kan du læse Forbrugerklagenævnets artikler om forkert brug af ved fugtskader og skader på skærm.

Du kan se Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens video for at få svar på spørgsmål om dine rettigheder i forbindelse med reparationer eller læse mere på www.forbrug.dk

Lad vores eksperter i reparation reparere din mobil!