Reparation af Huawei

Reparation af Huawei

Få foretaget en reparation af Huawei telefoner hos os. Vores dygtige og erfarne teknikere sidder klar til, at reparerer din Huawei på bare 1 time. Vi bruger udelukkende originale dele, når du får repareret din Huawei og vi giver dig 2 års garanti på alle originale dele.

Der er intet, der er mere irriterende end en flækket skærm eller batterier, der ikke kan holde strøm. Hos os kan du få skiftet din skærm eller batteri, mens du venter i vores hyggelige ventelounge. Undgå unødvendig ventetid og book en tid online til reparation af din Huawei Smartphone.

Du er naturligvis også velkommen til, at besøge én af vores butikker i Lyngby, på Fisketorvet, på Vesterbro eller Slotsarkaderne i Hillerød, hvor vi med en hurtig fejlsøgning kan give dig en pris på reparation af din Huawei Smartphone.

BEMÆRK: I de fleste tilfælde er Huawei reservedele bestillingsvarer, som kan tage 1-4 hverdage at få hjem til butikken.

Huawei Reparationer

Garanti på reparation

Vi yder 2 års garanti på den, eller de udskiftede reservedele. Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne. Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din garantien. Her kan du læse Forbrugerklagenævnets artikler om forkert brug af ved fugtskader og skader på skærm.

Du kan se Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens video for at få svar på spørgsmål om dine rettigheder i forbindelse med reparationer eller læse mere på www.forbrug.dk

Lad vores eksperter i reparation reparere din mobil!