Om PHONE-REP

Der er mange fordele ved, at vælge PHONE-REP, når du har brug for reparation af din iPhone, smart phone eller iPad. Vi bruger kun reservedele af original kvalitet, så din telefon er i trygge hænder hos os.

Hos PHONE-REP tilbyder vi alle former for reparationer af iPhone, iPad, smart phones og tablets. Vores ekspertise er vores varemærke og vi går aldrig på kompromis med vores arbejde. Benyt vores 1-times service og slip for at skulle have en lånetelefon.

Book din tid online eller besøg én af vores butikker i Lyngby, på Fisketorvet, på Vesterbro eller i Slotsarkaderne i Hillerød. I alle butikker finder du også et større udvalg af tilbehør til din mobiltelefon.

 

PHONE-REP er også til erhverv

I en virksomhed med flere ansatte kan der ofte ske uheld med jeres telefoner. Indgå en aftale hos os, så sørger vi for hurtig reparation af telefoner, gode priser på istandsatte mobiler og god service. Langt de fleste skader kan laves på stedet, men har du akut brug for, at kunne komme i kontakt med kunder, så finder vi også en løsning på det.

Salg af istandsatte mobiltelefoner

Hos PHONE-REP har du også mulighed for, at købe brugte og istandsatte mobiltelefoner. Vi ved, at det kan være en stor investering at købe nyt hele tiden og derfor tilbyder vi også, at opkøbe din gamle telefon, som bliver istandsat af vores specialister.

Det betyder samtidig at du kan være helt tryg ved, at købe en telefon hos os – Uanset om du er på jagt efter en iPhone, Samsung eller Sony telefon. Du kan altid se, hvilke telefoner vi har til salg under istandsatte mobiltelefoner.

 

Reklamebeskyttelse

Skriv til os via Messenger og få svar med det samme

Åben Chat

 

CSR Profil

 

 

pntmærket

Hjemmeside

 

Hjemmeside

 

Hjemmeside