fbpx

Om PHONE-REP

Der er mange fordele ved, at vælge PHONE-REP, når du har brug for reparation af din iPhone, smart phone eller iPad. Vi bruger kun reservedele af original kvalitet, så din telefon er i trygge hænder hos os.

Hos PHONE-REP tilbyder vi alle former for reparationer af iPhone, iPad, smart phones og tablets. Vores ekspertise er vores varemærke og vi går aldrig på kompromis med vores arbejde. Benyt vores 1-times service og slip for at skulle have en lånetelefon.

Book din tid online eller besøg én af vores butikker i Lyngby, på Fisketorvet, på Vesterbro eller i Slotsarkaderne i Hillerød. I alle butikker finder du også et større udvalg af tilbehør til din mobiltelefon.

PHONE-REP er også til erhverv

I en virksomhed med flere ansatte kan der ofte ske uheld med jeres telefoner. Indgå en aftale hos os, så sørger vi for hurtig reparation af telefoner, gode priser på istandsatte mobiler og god service. Langt de fleste skader kan laves på stedet, men har du akut brug for, at kunne komme i kontakt med kunder, så finder vi også en løsning på det.

Salg af istandsatte mobiltelefoner

Hos PHONE-REP har du også mulighed for, at købe brugte og istandsatte mobiltelefoner. Vi ved, at det kan være en stor investering at købe nyt hele tiden og derfor tilbyder vi også, at opkøbe din gamle telefon, som bliver istandsat af vores specialister.

Det betyder samtidig at du kan være helt tryg ved, at købe en telefon hos os – Uanset om du er på jagt efter en iPhone, Samsung eller Sony telefon. Du kan altid se, hvilke telefoner vi har til salg under istandsatte mobiltelefoner.

 

Kontakt PHONE-REP

Skal vi reparere din smartphone?

Fisketorvet

Kalvebod Brygge 59

1560 København V

Lyngby Storcenter

Klampenborgvej 232

2800 Kgs. Lyngby

Valby

Toftegårds Allé 45

2500 Valby

Slotsarkaderne 

Slotsarkaderne 225 1. sal

3400 Hillerød

Vesterbro

Vesterbrogade 75

1620 København V