Mobil reparation – Både iPhone reparation og andre smartphones

Mobil reparation – Hos PHONE-REP er vi eksperter i reparation af iPhone , Samsung reparationer og Sony reparationer. Vores mange års erfaring gør, at vi sikkert kan sørge for reparation af din telefon, når uheldet er ude. Vi tilbyder 1-times service til vores iPhone reparation i København, så du hurtigt kan få din telefon tilbage og undgå unødvendig ventetid.

For at sikre dig den bedste kvalitet benytter vi kun originale dele til din telefon. Det betyder også samtidig, at vi tilbyder 2 års garanti på vores arbejde, der udelukkende er udført af professionelle teknikere med sans for detaljen og højt service niveau.

Vi foretager alle former reparationer på iPhone og alle andre typer af mobiltelefoner. Så uanset om der er tale om knust glas, slidte knapper eller en smadret skærm, står vi klar til at reparere din telefon i én af vores butikker.

Udover reparation af iPhone og andre mobiltelefoner tilbyder vi også reparation af tablets og iPads. Naturligvis udført på et lige så højt niveau, som var det din mobiltelefon.

Mobil reparation også på andet end skærme og iPhones

Har du brug for reparation af skærm på din iPhone eller smartphone? Så er du kommet til det helt rette sted! Vi tilbyder nemlig reparation af skærm udført på højeste niveau. Inden vi går igang med reparationen, så undersøger vi naturligvis om de øvrige dele af din mobiltelefon har taget skade.

Efter reparation af skærm tilbyder vi også, at montere panserglas på din mobiltelefon, så din skærm ikke går i stykker, hvis du igen skulle være uheldig og tabe den.

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan svare sig, at reparere din telefon, så lad os tage et kig på den eller send os en besked, så svare vi dig hurtigst muligt.

 

Se her for Apples iPhone reparation

 

Reparation af skærm

 

Skal vi reparere din smartphone?

 

Fisketorvet

Kalvebod Brygge 59

1560 København V

Lyngby Storcenter

Klampenborgvej 232

2800 Kgs. Lyngby

GO Koncept

Mobilt værksted

Vi dækker hele Sjælland

Slotsarkaderne 

Slotsarkaderne 225 1. sal

3400 Hillerød

Vesterbro

Vesterbrogade 75

1620 København V