iPhone reparation København

 iPhone reparation København

Hos PHONE-REP står vi klar til at byde dig velkommen i en af vores butikker på sjælland. Vi tilbyder mobil reparation, så hvis du skal have repareret din iPhone i københavnsområdet, så tilbyder vi som sagt iPhone reparation i København. I København kan du finde os i Fisketorvet og på Vesterbro. Derudover har vi også butikker centralt beliggende i Hillerød og Lyngby. Vores erfarne og dygtige teknikere er trænet til at kunne håndtere alle mobiler på markedet hvad end det er Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG, One Plus, Nokia, Motorola eller noget helt andet, og kan hjælpe dig med lige netop dit problem.

Har du travlt, tilbyder vi reparation af din iPhone, smartphone, iPad eller tablet, på under 1 time. Imens vi fikser din enhed, kan du nyde en god kop kaffe i vores ventelounge.

Hos PHONE-REP tilbyder vi selvfølgelig 2 års garanti på alle udførte reparationer og reservedele. Derudover bruger vi kun originale reservedele produceret af samme mærke som din enhed. Det betyder at du som, kunde kan føle dig 100% sikker, når du får din mobil repareret hos os, og altid kan komme tilbage med din mobil hvis det skulle opstå et problem efter reparationen.

Vi har gjort det nemt og enkelt for dig at bestille en reparation. Du kan booke din reparation online her, ringe på +45 71 71 71 02 eller besøge en af vores mange centralt placerede butikker.

 

Kvalitets reparationer til de bedste priser – vi kan håndtere alle modeller

Hos PHONE-REP kan vi fikse alle iPhones, smartphones, iPads og tablets der er på markedet. Vores erfarne teknikere er godt klædt på til at håndtere ethvert problem der kan være med din enhed, så hold dig endelig ikke tilbage. Kom endelig forbi med din enhed og lad os løse problemet.

Vælger du at få din mobil repareret hos PHONE-REP, sikrer vi reparationer i aller højeste kvalitet til de bedste priser. Vi har sørget for at vores dygtige teknikere har fået en god og grundig træning samt en masse erfaring, for at kunne give dig den bedste reparation muligt. Det sikrer at du som kunde, får en reparation i høj kvalitet som du kan være godt tilfreds med.

Du kan se vores priser her:

iPhone reparation

Smartphone reparation

iPad reparation

Tablet reparation

Vi har butikker placeret centralt i København, Hillerød og Lyngby for at gør det så nemt for vores kunder som muligt. Du kan booke en reparation online her, ringe +45 71 71 71 02 eller svinge forbi en af vores butikker hvor vores erfarne teknikere altid står klar til at tage godt imod dig og din mobil.

 

Reparation på under 1 time – iPhone reparation imens du venter

I en travl hverdag kan det være utrolig svært at få tid til tidskrævende og uforudsete projekter. Derfor har vi hos PHONE-REP forsøgt at gøre det så nemt og bekvemt for vores kunder som muligt. Er du på farten og skal have en iPhone reparation, kan du derforbenytte dig af vores 1 times reparation. Imens vi reparerer din iPhone, kan du drikke en lækker kop kaffe, fortage nødvendige indkøb eller arbejde videre i vores skønne ventelounge.

En 1 times reparation i en af vores butikker hos os kan du booke online her, ringe +45 71 71 71 02 eller du kan komme ind i en af vores butikker uden tidsbestilling. Hvad end du vælger, står vores dygtige og erfarne teknikere klar til at hjælpe dig.

 

Gratis fejlfinding af din mobil

Er du i tvivl om hvad der egentlig er galt med din iPhone og ved du ikke helt hvad du skal gøre? Så er du altid meget velkommen til at komme ind i en af vores butikker og få en gratis diagnotisering af din mobil. Her vil en af vores erfarne teknikere gennemgå din telefon for fejl og herefter give dig et helt uforpligtende tilbud på en løsning af problemet. I alle vores butikker står vores dygtige teknikere altid klar til at hjælpe dig med din mobil.

 

2 års Garanti på din iPhone reparation

Hos PHONE-REP giver vi altid 2 års garanti på alle vores reparationer og udskiftede reservedele. Det betyder at du altid kan komme tilbage med din enhed, hvis der skulle være et problem efter reparationen. Vi bruger kun originale reservedele til vores mobil reparationer, som sikrer dig som kunde en reparation i aller højeste kvalitet. Originale reservedele er reservedele som er produceret af samme producent som din enhed. Det er vigtigt for os hos PHONE-REP at vores kunder føler sig helt sikre, når de afleverer deres mobil til os. I en digital verden, er mobilen et livsvigtigt værktøj, og derfor gør vi alt hvad vi kan, for at du kan føle dig tryg og sikker imens vi håndterer din telefon.

 

Online booking af iPhone reparation København

I en travl hverdag, forsøger vi at gøre det så nemt og bekvemt for vores kunder. Du kan derfor hurtigt og nemt booke tid til din iPhone reparation online her, eller du kan ringe til os på +45 71 71 71 02.  Opstår der pludseligt et hul i din kalender, kan du også komme uanmeldt forbi en af vores mange butikker og få din telefon repareret imens du venter. Vi har en 1 times regel, som betyder at vi vil reparere din telefon inden for 1 time. Vi forsøger selvfølgelig altid at være så effektive som muligt, og en reparation vil ofte tage kortere tid.

 

Har du en ødelagt skærm? – iPhone skærm reparation København

Findes der noget mere irriterende end en ødelagt skærm? Nej vel. En ødelagt skærm er en skade som vores teknikere ofte ser, og det er faktisk en skade som er forholdsvis nem at undgå. Pas på din mobil og få sat et skærmbeskyttelse på din skærm. Det beskytter skærmen imod revner og småslag, hvilket gør at du undgår at en iPhone skærm reparation.  Derudover kan det være en god idé at beskytte din mobil med et cover. Vi har et stort udvalg af kvalitetsudstyr til din mobil i alle vores butikker.

Er din skærm revnet, kan du bestille tid til reparation online her, ringe til os på +45 71 71 71 02 eller kommer forbi en af vores butikker.

 

Lokalt placeret tæt på dig – iPhone reparation København, Lyngby og Hillerød

Hos PHONE-REP er det vigtigt for os at være tæt på vores kunder. Derfor har vi butikker centralt placeret i København, Hillerød og Lyngby. Placeringerne af vores butikker er nøje udvalgt, for at du nemt kan få din mobil repareret hos os. Til alle vores butikker går der offentlig transport lige til døren, og ved flere af vores butikker er det god mulighed for shopping og underholdning i nærheden imens din mobil bliver repareret. I København kan du finde vores butikker på Vesterbrogade, i Fisketorvet og i Valby, hvor du alle 3 steder kan fortage nødvendige indkøb, shoppe, holde frokostpause og nyde den Københavnske atmosfære.

BESTIL iPhone reparation i København her

Loading...

iPhone reparation Vesterbrogade, København V

I vores butik på Vesterbrogade 75 i København står vi klar til at løse hvilket som helst problem du har med din iPhone. Vi har en dejlig ventelounge hvor du kan drikke en kop kaffe imens vi løser dit problem. Hos PHONE-REP på Vesterbrogade tilbyder vi iPhone reparation imens du venter, med en ventetid på max. 1 time. Du kan nemt komme til vores butik med offentlig transport – busserne 7A og 93N kører nemlig næsten lige til døren. Vores åbningstider er 10.00-18.00 alle hverdage, 10.00-15.00 lørdage og om søndagen holder vi lukket.

 

iPhone reparation Fisketorvet, København V

Du kan nemt få din iPhone repareret imens du shopper i Fisketorvet. Vi står altid klar til at tage imod dig og din iPhone i vores butik på 1. sal. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at drikke en lækker kop kaffe i vores ventelounge imens vi reparerer din iPhone på under 1 time. Du kan nemt komme til Fisketorvet med offentlig transport, da busserne 7A og 97N samt næsten alle s-togs linjer kører lige til døren.

Vores åbningstider er tilpasset vores kunders travle hverdag, og vi har derfor åbent alle ugens dage 10.00-20.00.

 

iPhone reparation Hillerød

Centralt i Hillerød kan du finde PHONE-REP i Slotsarkaderne 225, lige ved siden af Bilka. Her står vore dygtige teknikere klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med lige netop dit problem. iPhone reparation i Hillerød, har aldrig været nemmere. Vi tilbyder 1 times reparation, imens du venter. Du kan shoppe i Slotsarkaderne imens vi fikser din iPhone, eller du kan nyde en god kop kaffe i vores ventelounge. Du kan nemt komme til PHONE-REP i Slotsarkaderne med offentlig transport, da busserne 301, 302, 303, 325, 326 og 380R kører lige til døren. For at imødekomme vores kunders travle hverdag holder vi åbent alle ugens dage 10.00-19.00.

 

iPhone reparation Lyngby

Centralt beliggende I Lyngby storcenter på Klampenborgvej 232, står vores dygtige teknikere hos PHONE-REP, klar til at tage imod dig. Har du travlt, er det intet problem, da vi tilbyder reparation af din mobil på under 1 time. Så kan du få ordnet din shopping imens i de mange butikker Slotsarkaderne har, eller drikke en dejlig kop kaffe og få en sludder med en af vores teknikere i PHONE-REP’s ventelounge. Busserne 30E, 40E, 182, 183, 190, 300S, og 388 kører lige til døren, så det er nemt for dig at besøge os hos i Lyngby storcenter. Hos PHONE-REP i Lyngby storcenter holder vi åbent alle hverdage 10.00-19.00 og i weekenden 10.00-17.00.

 

Pas på klimaet – få din telefon repareret

Vi lever i en verden med et kæmpe overforbrug som presser vores klima til det yderste. Selv som enkelte individer kan vi faktisk gøre en rigtig stor forskel! Hos PHONE-REP anbefaler vi stærkt at få din mobil repareret istedet for at smide den ud og købe en ny. Vores erfarne og dygtige teknikere kan klare stort set alle problemer. De er trænet til at håndtere alle mobile enheder som findes på markedet, og er derfor klædt godt på til at håndtere langt de fleste problemet. Er der ikke noget at gøre, og har du brug for en ny mobil anbefaler vi dig at købe en ny istandsat brugt telefon. PHONE-REP har et stort udvalg af brugte mobiler, som er istandsat så godt, at standen er næsten som ny. Det kan spare dig for en masse penge sammenlignet med et køb af en helt nyproduceret mobil. Og samtidig passer du godt på miljøet – det er jo win-win.

At passe godt på vores klima er en ekstremt vigtig sag for os hos PHONE-REP, og derfor støtter vi også: ’Plastik Nej tak’, Miljøvenlig pakning’ og ’No Co2’.

 

Erhvervsaftaler til iPhone reparation

Hos PHONE-REP kan vi selvfølgelig også tilbyde en fordelagtig erhvervsaftale til din virksomhed. Vi har en basis erhvervsaftale og en udvidet erhvervsaftale. Derudover tilbyder vi også at lave en skræddersyet løsning til lige netop dit behov. Begge aftaler inkluderer reparation af enhed ved indlevering, reparationer påbegyndes senest 15 min. Efter indlevering, serviceeftersyn, tilkøb af tilbehør til enhed.

Send os en anmodning her, og vi vil vende tilbage med en god løsning for dig og din virksomhed. Du er også velkommen til at henvende dig i en af vores butikker og få en god snak med vores personale om hvad dit behov er, og hvad vi kan tilbyde dig. Som standard i alle vores erhvervsaftaler, giver vi 2 års garanti på alle reparationer og udskiftede reservedele, så du kan føle dig helt sikker når du afleverer din telefon hos os.

Vi er klar over, at en mobil er yderst vigtig i en travl arbejdsdag, derfor tilbyder vi fordelagtige services i vores erhvervsaftaler, som sikrer den hurtigste reparation muligt. Kan mobilen ikke repareres inden for 1 time, kan du få en lånetelefon, imens vi gør vores bedste for den hurtigste reparation. Det gør at du hurtigt kan komme videre i arbejdsdagen, og ikke er forstyrret af en mobil reparation.

 

Shop lækkert udstyr til din mobil imens du venter

I alle vores butikker vil du kunne finde lækker nyt tilbehør til din elskede mobil. Du kan blandt andet sætte dit helt personlige touch på din mobil, med et af vores mange covers så den passer lige til din stil, eller sikre dig at du aldrig løber tør for strøm når du er på farten med en powerbank. I vores butikker finder du et stort udvalg kvalitetsudstyr til din telefon. Vi har blandt andet opladere, covers, powerbanks, skærmbeskyttelse og meget mere.

 

Vær god ved verden – køb en istandsat brugt telefon hos PHONE-REP

Udover at udføre mobil reparationer, sælger vi hos PHONE-REP også brugte istandsatte telefoner. Telefonerne vil være istandsat så godt, at standen på dem er næsten som nye. Køber du en brugt telefon hos PHONE-REP giver vi selvfølgelig 2 års garanti på den brugte telefon. Det betyder at du som kunde kan føle dig helt sikker i dit køb. Er der det mindste problem, kan du altid komme ind til os med din telefon igen. Når du køber en brugt telefon er du god ved miljøet, men samtidig sparer du en masse penge, sammenlignet med et køb af en helt ny mobil. Vores store udvalg af istandsatte brugte telefoner, finder du i vores butikker, hvor vores teknikere kan guide dig, så du får præcis den telefon du har brug for. Skal du af med din gamle mobil, kan du eventuelt sælge den på den blå afvis eller andre genbrugs sider. Her kan andre privatpersoner købe din mobil og bruge reservedelene.

 

Pas på din iPhone – undgå fremtidig iPhone reparation København

For at undgå en fremtidig reparation af din iPhone, er der et par enkelte ting du selv kan gøre. Et cover kan beskytte din iPhone imod ydre skader, og hvis du derudover får sat et skærmbeskyttelse på din skærm for at undgå en revner, er du rigtig godt kørende. Med et cover kan du også sætte dit helt personlige præg på din mobil, så den passer lige ind i din smag. Efter din reparation, vil vores erfarne teknikere selvfølgelig guide dig i hvordan du kan passe rigtig godt på din iPhone og undgå at den skal til reparation i fremtiden. I alle vores butikker kan du finde udstyr til din mobil i højeste kvalitet, hvad end det er covers og panserglad til beskyttelse, eller powerbanks og opladere så du aldrig løber uventet tør for strøm.

 

PHONE-REP tilbyder kvalitets reparationer til fordelagtige priser

Hos PHONE-REP tilbyder vi reparationer af alle mobile enheder på markedet til den bedste pris. Vores teknikere er ekstremt dygtige og kan håndtere stort set alle problemer der måtte opstå med din enhed. Vælger du at svinge forbi en af vores butikker, kan vi garantere reparation af din mobil inden for 1 time, såfremt vi har de nødvendige reservedele på lager. Til alle vores reparationer anvender vi kun originale reservedele, produceret af samme firma som din enhed. Det sikrer dig som kunde, at det er kvalitets reservedele der bliver brugt til din mobil.

En anden ting vi gør, for at du som kunde kan føle dig ekstra sikker når du afleverer din mobil hos os, er at vi giver 2 års garanti på alle reparationer og reservedele. Det betyder at du til enhver tid kan komme tilbage med din mobil i op til 2 år efter reparationen, hvis det opstår et problem. Alle vores butikker er centralt placeret, så de er tæt på dig og på offentlig transport så det er nemt for dig som kunde at komme til os.

Vi har butikker på Vesterbrogade i København V, i Fisketorvet i København V, i Valby i København, i Hillerød og i Kongens Lyngby. I alle vores butikker har vi en dejlig ventelounge hvor du kan nyde en kop kaffe og få en sludder med vores søde teknikere. Butikkerne er også placeret sådan, at du han foretage nødvendige indkøb eller hyggeshoppe imens vi håndterer din mobil.

Er du i tvivl om hvorvidt din mobil har brug for en reparation, kan du komme ned i en af vores mange butikker og få et gratis tjek af din mobil. Herefter vil en af vores dygtige teknikere komme med et uforpligtende tilbud på en løsning.

 

Bestil iPhone reparation i København her:

Fisketorvet

Kalvebod Brygge 59

1560 København V

 

Lyngby Storcenter

Klampenborgvej 232

2800 Kgs. Lyngby

 

GO Koncept

Mobilt værksted

Vi dækker hele Sjælland

 

Slotsarkaderne 

Slotsarkaderne 225 1. sal

3400 Hillerød

 

Vesterbro

Vesterbrogade 75

1620 København V