Erhvervsaftaler hos PHONE-REP

Der er ikke mange virksomheder i dag, der kan leve uden en iPhone eller andre typer af Smartphones. Det er vores livline og hos PHONE-REP vil vi gerne sikre, at I hurtigt kan komme på farten igen, hvis I uheldigvis skulle stå med f.eks. en smadret skærm. Derfor har vi lavet nogle eksklusive løsninger til virksomheder.

Hos PHONE-REP har vi naturligvis kun kvalificerede teknikere, der sørger for både reparation og servicetjek af jeres iPhones og Smartphones samt iPad og tablets.

Der følger naturligvis også en række andre fordele med, når I vælger at lave en erhvervsaftale hos PHONE-REP. F.eks. tilbyder vi altid 2 år garanti på alle reservedele og reparationer i hele abonnementsperioden. Hos PHONE-REP benytter vi kun originale dele til reparation af iPhone og Smartphone. Her på siden kan I finde mere information omkring erhvervsaftaler hos PHONE-REP.

Send os en anmodning nederst her på siden, så finder vi en god løsning til jer.

Forskellige erhvervsaftaler

Vi tilbyder 2 forskellige typer af erhvervsaftaler, men har I særlige behov, der ikke er benævnt i vores nuværende løsninger, er vi naturligvis åbne for en dialog omkring hvordan vi kan hjælpe jer med en erhvervsaftale, der dækker jeres behov. Vi sørger naturligvis for, at rådgive jer til den erhvervsaftale, der passer jer bedst, så I opnår præcis de fordele, der skal til for, at I kan drive jeres virksomhed maksimalt.

Basis erhvervsaftale

Reparation af smartphones og Ipad ved indlevering reparationer udføres hurtigt og effektivt ved indleveringen og påbegyndes senest 15 minutter efter indlevering Serviceeftersyn udføres på indleverede Smartphones og Ipad gratis. 24 måneders garanti på alle reparationer i abonnementsperioden Tilkøb af tilbehør til iPhone og Smartphone Alle afdelinger hos PHONE-REP kan benyttes som indleveringssted og ved tilkøb Abonnementsperioden er min. 6 måneder.

Udvidet erhvervsaftale

Reparation af iPhone smartphones ved indlevering

Reparationer udføres hurtigt og effektivt ved indlevering og påbegyndes senest 15 minutter efter indlevering

Serviceeftersyn udføres på indleverede iPhone og Smartphone gratis

Årligt serviceeftersyn af iPhone og Smartphone

24 måneders garanti på alle reparationer i abonnementsperioden

Tilkøb af tilbehør til Smartphones og Ipad

Gratis lånetelefon i reparationsperioden

Rabat på alle reparationer (fratrækkes ved fakturering
Alle afdelinger hos PHONE-REP kan benyttes som indleveringssted og ved tilkøb

Abonnementsperioden er min. 12 måneder.

Månedlig betaling

 

Anmod om en erhvervsaftale

For at indgå en erhvervsaftale med Phone-Rep, skal du udfylde nedenstående formular.