Undgå mobil reparationer til vinter

Mobil og iPhone med vandskade

Mobil reparationer – Vinteren er over os med kolde og våde dage. Det betyder at du skal passe ekstra meget på din mobil for at undgå skader, og fremtidige mobil reparationer eller iPhone reparation. Læs med og find ud af hvad du selv kan gøre for at passe rigtig godt på din mobil. 

Pak din mobil ind og undgå fremtidig mobil reparationer

Mobil reparationer – Når vejret bliver koldere og vi pakker os selv mere ind – kan det være en god idé også at pakke din mobil ind. Frost kan være hård kost for din mobil, og derfor bør du – når det er rigtig koldt – pakke den ind inden du går ud. Der findes mobil covers som er lavet specielt til dette formål. Ellers – ned i tasken eller i en løs lomme med den. Det beskytter mobilen mod den værste kulde og blæst. Undgå en stram bukselomme eller direkte hudkontakt, da dette kan skabe kondens, som kan skade din mobil. 

Er uheldet ude, og går din mobil ud imens du er ude bør du vente til du er inde i varmen med at tænde den igen. Gerne lige lade mobilen få varmen i en 10-15 minutters tid, inden du tænder den igen. Generelt er store temperatursvingninger ikke gode for din mobil. 

Red din mobil eller iPhone efter en vandskade

Taber du din mobil i en vandpyt er her et par tips til hvad du kan gøre for at redde den, og derved undgå mobil reparation

  • Det første du skal gøre er at slå kold vand i blodet.
  • Derefter tag din mobil op af vandet hurtigst muligt og sluk den. jo længere tid den er i vandet, jo større er risikoen for at der kommer en permanent skade. 
  • Når du har slukket din mobil, fjern covers, sim kort og alle andre kort og tør den grundigt af med papir, en klud eller et håndklæde. Prøv at fjern så meget vand som muligt. 
  • Er det en saltholdig væske du har tabt din mobil ned i, skal du skynde dig at skylle den i rent vand inden du tørrer den af. 
  • Put den herefter i en pose med rå ris eller silika pakker. Luk posen og lad den ligge i 24-48 timer. Risen eller silika pakkerne vil suge den resterende fugt som er inde i mobilen. 

Er det en iPhone du har tabt i en vandpyt er rækkefølgen lidt anderledes.

  • Sluk din mobil
  • Tør din iphone af så grundigt som muligt med papir, en klud eller et håndklæde. 
  • Put din iPhone i en pose med rå ris eller silika poser, og luk posen.
  • Lad mobilen tørre i 24-48 timer – gerne endnu længere. 
  • Når din iPhone er tør, skiller du den ad, og tørrer alle delene individuelt. 

Mobil reparationer – Virker det ikke?

Tænder din mobil eller iPhone ikke herefter, kan det være softwaren der har taget skade. Dette kan du få repareret ved en professionel mobil reparation eller iPhone reparation. PHONE-REP tilbyder kvalitets reparationer med 2 års garanti på både reparation og reservedele. Du kan nemt bestille tid her, ringe på +45 71 71 71 02 eller komme forbi en af vores mange centralt beliggende butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

undg-mobil-reparationer-til-vinter-phone-rep-dk