iPhone 11 nye funktioner

iPhone 11 – Hvad kan den nye iPhone, som de andre ikke kan?

 

 iPhone 11 – Er den nye iphone 11 værd at investere i?

iPhone 11 er det nye! Hvert år når Apple lancerer en ny iPhone sker det altid under stor hype, og da den nye iPhone blev lanceret i september var det ikke nogen undtagelse. Men hvad kan den nye iPhone i forhold til forgængeren, iPhone X, og er den værd at investere i?

Læs også :Apple produkter – Er de pengene værd?

Klik her for Phone Rep

Klik her for Billig iPhone Reparation

iPhone 11 Kameraet – en opgradering

Først og fremmest er der sket en stor opgradering i forhold til kameraet, som også giver den højeste videokvalitet. Når du tager billeder kan du nu gøre det i både vidvinkel og ultravidvinkel. Ultravidvinkelskameraet viser dig hvad der sker udenfor billedrammen, så du kan indfange det. Den nye model har et såkaldt dobbeltkamera system der indfanger mere af det du godt kan lide. Når du skal optage videoer med iPhone 11 kan du nu gøre det i endnu højere kvalitet, idet den gør det med 4K video med 60 billeder pr. sek. på alle kameraerne. Med ultravidvinkelskameraet får du fire gange så meget med, hvilket er ideelt til billeder med bevægelse. Derudover er videoredigeringen også blevet lettere. En anden vigtig funktion er QuickTake, hvilket gør dig i stand til at optage video fra fototilstand nemt, enkelt og lynhurtigt.

iPhone 11 har A 13- og U1- chip

Skal du optage udendørs kan A13 Bionic-chippen bruge den smarte maskinlæring til at tracke et motiv i bevægelse. Den er effektiv, at alt hvad du gør sker flydende, og den arbejder på den mest energieffektive måde. Foruden A13- chippen rummer den nye iPhone også en U1- chip der bruger Ultra Wideband teknologi. Denne teknologi giver en rumlig bevidsthed som kan bruge til at lokalisere andre U1- styrede Apple-enheder. Ligesom hvis du havde en GPS derhjemme.Ultravidvinkelskameraet får også fire gange mere med på billedet.

Læs også: Smartphone – 4 råd til at vælge den rigtige

Nattilstand

Enden anden ny, vigtig funktion i kameraet er nattilstand. Funktionen tænder automatisk ved svag belysning, så nu er det slut med tågede og mørke billeder. Det betyder i praksis, at der ikke er brug for blitz, farverne bliver mere naturlige, og billederne er lyse.

High- Key Mono-funktion og Smart HDR

Skal du tage portrætter fungerer det nye kamera også rigtig godt. Det sikrer bedre kontrol af lyset, og den nye High-Key Mono-funktion i iOS13 gør at dine portrætter er monokrome i studiekvalitet, og med Portrætlys-kontrollen kan du selv justere lyset på billederne.
Derudover findes der også Smart HDR- en teknologi der genkender personer, og behandler dem anderledes. Ansigtet får eksempelvis flottere markeringer, skyggere og flottere hudtoner. Den nye iPhone har yderligere fået et endnu stærkere glas på både for-og bagsiden. Ydermere er den vandafvisende i ned til to meters dybde i 30 minutter.

iPhone 11 skærm - Liquid retina

Liquid Retina LCD og True Tone

Desuden har den fået en hurtigere chip, og et batteri der holder hele dagen, lige så vel som at skærmen med Liquid Retina LCD, der er naturtro får alt til at se skarpt og fantastisk ud. Ligeledes justerer True Tone hvidbalancen så den matcher det kolde eller varme lys i rummet.

Nyttige links:

iPhone 11 reparation

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro

Læs mere på Apples hjemmeside om iPhone 11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

iphone-11-hvad-kan-den-nye-iphone-som-de-andre-ikke-kan