iPhone 11 og iPhone 11 Pro – Hvad er forskellen på de to?

iPhone 11 vs iPhone 11 pro

Med lanceringen af den nye iPhone 11 telefon har Apple også lanceret en iPhone Pro version som det er tilfældet med tidligere lanceringer. Vi har i en tidligere blog gennemgået de nye funktioner i iPhone 11, men hvad er forskellen på den og iPhone Pro?
Der findes en række væsentlige forskellige i forhold til kameraevne, batterilevetid, skærmens ydeevne, vandafvisning og materialer. Forneden vil vi gennemgå hver enkelt punkt nærmere så du bedst kan vurdere hvilken model der bedst passer til dit behov.

iPhone 11 kamera vs iPhone 11 Pro kamera

iPhone 11 Pro har modsat iPhone 11 et tripelkamera system med et yderligere teleobjektiv, der gør det velegnet til at tage portrætter på et højt, professionelt niveau. Desuden kan kameraet zoome ind på motiver langt væk.

Læs også: Mobil reparationer – Alt du skal vide om dem

iPhone 11 batteri

I forhold til batteriet er der ikke den store forskel mellem de to. Proen har en batterilevetid på op til 18 timer, i forhold til 17 timer på den anden. Dermed holder telefonen hele dagen, og du behøver ikke at være bange for at løbe tør for strøm.

iPhone 11 Skærm

Skærmen på iPhone 11 Pro er en Super Retina XDR 5,8” eller 6,5” OLED-skærm, mens iPhone 11 har en Liquid Retina HD 6,1” LCD-skærm. Proens skærm er skarpere og tydelig i sollys, og er ideel til HDR-film med naturlige sorte nuancer og flere detaljer i lyse områder. Skærmen på iPhone 11 er oplyst helt ud i hjørnerne, og har naturtro farver, hvilket gør at både spil, videoer og billeder ser flotte ud.

Er Iphone 11 vandafvisende eller vandtæt?

Det gælder desværre både iPhone 11 og iPhone 11 Pro, at de ikke er vandtætte. De er dog vandafvisende. Med hensyn til vandafvisningen er der betydelige forskelle imellem de to modeller. iPhone 11 har vandafvisning ned til to meters dybde i 30 minutter, mens iPhone Pro har en vandafvisning på hele fire meters dybde i 30 minutter. Du behøver derfor ikke at være bange, hvis du skulle være så uheldig at spilde på den eller tabe den i vand.

Materialer og overflader

iPhone 11 er fremstillet i aluminium- et stærkt materiale der også bruges i luftfartsindustrien, og glas som også er bag på telefonen. iPhone 11 Pro er fremstillet i rustfrit stål og glas med mat finish med struktur bagpå.

Kapacitet

Også i forhold til kapaciteten er der væsentlige forskelle på de to modeller. iPhone 11 findes i 64 GB, 128 GB og 256 GB. Dette giver dig mulighed for at gemme og tage flere års billeder og 4K- videoer. iPhone Pro modellen findes i 64 GB, 256 GB og 512 GB, som sikrer dig endnu mere plads til videoer og billeder.

Nyttige links til den flittige læser, der vil vide mere:

Se her for en anmeldelse og test af iPhone 11 hos mobil.nu
Se her for priser af iPhone reparation
Hvordan undgår man en iPhone reparation?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

iphone-11-og-iphone-11-pro-hvad-er-forskellen-p-de-to-phone-rep-dk