Sådan beskytter du bedst din iPhone skærm

Panserglas hjælper dig til at undgå skader på mobilen

Rigtig mange af vores kunder kommer ned og besøger os, fordi skærmen på deres mobil er smadret. En ødelagt mobil giver ofte store frustrationer hos de fleste, da det er en uforudset udgift, som de fleste ikke har lagt ind i det daglige budget. Vi er naturligvis glade for at kunder betror os opgaven, og vi hjælper naturligvis gerne med at få skærmen skiftet hurtigt, så du som kunde let kan kommer videre med en mobil der bare spiller – uanset om din mobil er en iPhone, en Samsung, en LG, Huawei eller måske noget helt andet.

For at hjælpe vores kunder bedst muligt bruger vi rigtig meget tid på at rådgive og hjælpe dig som kunde, så du kan sikre din mobil bedst muligt. Så kan du nemlig undgå skader på din mobil som eksempelvis en smadret skærm, fugt, vandskader eller store ridser. Det er i virkeligheden ret enkelt og det handler blot om nogle helt få trin – så er din skærm og din mobil væsentligt mere sikker og beskyttet mod slag, vand og ridser i fremtiden.

Derfor får du her en guide som kan hjælpe dig til at undgå dyre reperationer af din mobiltelefon. Du er naturligvis også velkommen til at komme ned i vores butikker på Vesterbro, Lyngby eller Hillerød, for at få en snak om hvordan du kan få en langt mere sikker mobil.

Mobilen er blevet vores vigtigste arbejdsredskab

Uanset om du har en iPhone, en Samsung, en Huawei, en Nokia, en HTC eller måske noget helt andet, er mobilen blevet vores absolut vigtigste arbejdsredskab. Undersøgelser viser, at vi i gennemsnit bruger mobilen i mere end 2 timer om dagen.

Vi bruger vores mobil til at tjekke mails, sociale medier, som GPS, til at holde styr på vores aftaler og meget mere. Vi er derfor blevet virkelig afhængige af vores mobiltelefon i dagligdagen og derfor vækker det ofte stor irritation når den pludselig ikke fungerer. Derfor er det ofte også til stor gene hvis man eksempelvis taber sin mobil og smadre skærmen.

Selvom skærmen hurtigt kan skiftes på vores værksted på Vesterbro, sker denne type skader ofte på de mest uheldige tidspunkter, hvor hjælpen måske ikke er lige i nærheden. Desuden er det ikke helt billigt. Derfor kan du med stor fordel beskytte din mobil, så du med stor sikkerhed kan undgå vandskader på mobilen eller skader på skærmen i fremtiden, og derved undgå at sende mobilen til reparation.

De 3 bedste ting bedste ting du kan gøre for at undgå skader på mobilen

De bedste ting du kan gøre for at undgå skader på din mobil er ved at:

  • bruge et godt cover
  • få panser glas
  • anskaffe et etui eller et mobil sleeve
  • købe en iPhone7 eller derover – de er nemlig beskyttet med mindre vandskader

Et godt cover til mobilen

Et godt cover kan beskytter mobilen mod ridser og slag. Slag kommer typisk hvis du taber telefonen på et hårdt underlag, som asfalt, fliser eller sten. Det kan ske for alle også selv om du normalt ikke betragter dig selv som fummelfingret, uheldig eller klodset. Desuden bestykker et cover også telefonen mod ridser, som typisk kommer på mobilen når man ikke bruger den.

Panserglas

Panserglas er en af de absolut bedste måder at beskytte din skærm mod slag. Hvis du taber din iphone på et hårdt underlag vil det ofte betyde at skærmen krakelerer eller flækker. Dette kan udgås ved at beskytte din mobil med panserglas. Kom ned i en af vores butikker og lad os få en snak om panserglas.

Etui eller Sleeve

Ridser på både skærmen og telefonen, kommer typisk når du ikke bruger den – altså når den ligger løst i din lomme eller i din taske. Den mest oplagte måde at beskytte mobilen mod ridser, er ved at bruge et etui eller sleeve, som man kan tage iPhonen op ad, når man skal bruge den. På den måde skjuler man ikke iPhonens flotte design bag et grimt etui eller et cover når man bruger telefonen, men man putter den ned i et sleeve når man alligevel ikke bruger iPhonen.

Vandskader

I de seneste år er de fleste mobiler blevet vandtætte – eller i hvert fald vandafvisende. Det gælder både de nyeste iPhone modeller, Samsung galaxi X, Sony Xperia XZ Premium, LG G6, Huawei Mate 10 Pro og HTC U11 og mange flere. Der kan være stor forskel på hvor meget vand de forskellige modeller kan klare og i hvor lang tid. Her anbefaler vi at følge producenternes anvisning som er beskrevet i vejledningen.

Er du ude efter en vandtæt mobil, så skal du sikre dig, at den har enten IP67 eller IP 68 certificering. Det giver den største garanti for, at de virkelig er vandtætte, også selvom du taber dem i vand. Husk dog, at vandtætte telefoner lige som al mulig anden elektronik ikke tåler saltvand, så hold dem langt væk fra det.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sdan-beskytter-du-bedst-din-iphone-skrm-phone-rep-dk