Åbningsfest i Hillerød

Nyhed: PHONE-REP åbner i Hillerød!

Vi har fornøjelsen af, at præsenterer jer for det nye skud på stammen; PHONE-REP i Hillerød! Det bliver en vild åbning med masser af gode tilbud og vores teknikere er klar til, at foretage reparationer på din iPhone eller Smartphone, når uheldet er ude.

Med åbningen i Hillerød betyder det nu, at PHONE-REP har hele 4 butikker med dygtige teknikere, der sidder klar til, at give din iPhone eller smartphone nyt liv. Udover Hillerød finder du også PHONE-REP i Lyngby, på Fisketorvet og på Vesterbro.

Vilde tilbud hos PHONE-REP

En åbning af ny butik skal ikke gå ubemærket hen og vi har derfor sørget for, at det kan fejres på bedste vis. Vi har lavet attraktive tilbud, men husk, at de kun gælder i butikken i Hillerød. Vi vil jo så gerne vise jer vores nye flotte butik.

Vind fede præmier til din mobiltelefon

I forbindelse med åbningen af PHONE-REP i Hillerød skyder vi en konkurrence i gang! Vi udlodder en række lækre præmier, som du kan vinde ved, at deltage i vores konkurrence på Facebook. I vores konkurrence kan du vinde 2 x panserglas, 2 x mobilcovers og sidst men ikke mindst 2 x valgfri reparationer af din mobiltelefon.

Vi hepper på dig!

PHONE-REP i Hillerød er det samme

Godt nok er det en ny butik, men konceptet er stadig det samme. Ligesom i de andre butikker vil du opleve et højt serviceniveau og så bruger vi naturligvis kun originale reservedele. Vores garantiordning er den samme og vi har udelukkende erfarne teknikere, der kan foretage langt de fleste reparationer på bare en time!

Reparationer i Hillerød

Er uheldet ude, så hjælper vi dig i vores nye butik i Hillerød. Vi foretager reparationer på alle mobiltelefoner og tablets. Inden vi går i gang med en reparation laver vi en fejlsøgning uden beregning, så vi er sikre på, at din telefon eller tablet bliver båret ud af butikken som ny.

Book tid allerede nu

Vores 1-times service er din mulighed for, at du hurtigt kan være på farten igen. Book allerede en tid nu til reparation af iPhone, Smartphone eller iPad. Når du booker en tid online til butikken i Hillerød, så er du sikker på, at vi har tid til din reparation, når du ankommer. På den måde sparer både du og vi tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bningsfest-i-hillerd-phone-rep-dk