Undgå iPhone reparation

Phone-Rep

Undgå iPhone reparation i København

Selvfølgelig skal du ikke undgå iPhone reparation i København, hvis din iPhone har en smadret skærm, en knap der ikke virker eller et slidt batteri. Det ødelægger din glæde ved din iPhone. I tilfælde af skader, så skal du bare skynde dig ind i én af vores butikker, for hos PHONE-REP er vi nemlig specialister i iPhone reparation i København.

I dette indlæg kan du læse mere om hvordan du passer bedst på din iPhone og på den måde undgår reparation. Vi giver dig tips til, at vælge det rigtige tilbehør, der beskytter din iPhone bedst. Desuden får du også gode råd til hvordan du får dit batteri til at holde længere. På den måde har du de bedste forudsætninger for, at passe bedst på din iPhone.

Reparation af skærm på en iPhone

Som ejer af en iPhone ved du sikkert om nogen, hvor sårbar din skærm er og så er der i øvrigt heller ikke noget så irriterende som, at stå med en smadret skærm, der forhindre dig i at se den seneste Snap eller tjekke Facebook. Det findes der heldigvis gode løsninger på! Hos PHONE-REP har vi et stort udvalg af tilbehør til iPhone, herunder også covers og panserglas.

Panserglas til iPhone

Få monteret et panserglas, som giver din iPhone et ekstra lag beskyttelse. Det er både en hurtig og billig med, at give din skærm ekstra beskyttelse. Få monteret panserglas i forbindelse med iPhone reparation i en af vores butikker i København eller få det gjort før skaden er sket.

Det er klart, at et panserglas ikke holder til hvad som helst, men skulle du være uheldig og tabe din iPhone, så kan du i langt de fleste tilfælde nøjes med at få skiftet din skærm fremfor en reparation af skærm på din iPhone.

Cover til iPhone

Der findes efterhånden et stort og varieret udvalg af covers til iPhone og fælles for dem alle er, at de beskytter din iPhone, så du kan undgå iPhone reparation. I vores butikker finder du et stort udvalg af covers og øvrigt til tilbehør til iPhone. Du kan få covers til iPhone, der både beskytter skærm og bagcover.

Et slidt batteri kræver iPhone reparation

De fleste der tænker på iPhone reparation tænker ofte på reparation af skærm eller knapper, men virkeligheden kan en iPhone reparation i København også være en udskiftning af et batteri. Selvom vi lader vores iPhone efter alle kunstens regler, så vil et batteri alligevel blive slidt med tiden.

Nyt batteri til iPhone

Hvornår du bør få udskiftet dit batteri afhænger af rigtig mange ting, men oplever du f.eks. at din iPhone holder dårligt strøm, så kan det være et tegn på, at batteriet trænger til en udskiftning. På batteriet vil der med tiden komme ”små bobler”, som også er en indikation på, at batteriet i din iPhone trænger til at blive skiftet ud.  Batterilevetiden på en iPhone er betinget af de miljøer og belastninger du udsætter din iPhone for. Vi anbefaler, at du læser Apples egne guidelines til, hvordan du forlænger batterilevetiden på din iPhone og dermed udsætter processen for en iPhone reparation.

Spar strømmen på din iPhone

Okay, vi giver dig lige 3 hurtige tips til hvordan du i det hele taget kan spare strøm på din iPhone i løbet af dagen.

  1. Skru ned for lyset på din iPhone
  2. Slå unødvendige notifikationer fra
  3. Slå baggrundsopdateringer fra.

Nu sidder du måske og tænker, at man kunne jo også bare lukke alle apps ned, så de ikke bruger unødvendig strøm i baggrunden, men faktum er bare, at iPhones styresystem IOS ikke fungerer som Android. I stedet går alle apps i dvaletilstand og vil derfor ikke bruge strøm, når de ikke er aktive.

Vandskade i din iPhone

Vi kender klichén ”Jeg har tabt min telefon i toilettet” eller ”jeg glemte at tømme lommer inden vask” og vupti, så står du med en iPhone, der er helt ubrugelig. Panikken spreder sig langsomt i kroppen, men her er løsningen; Du svinger forbi én af vores butikker og så hjælper vores dygtige teknikere dig med, at udbedre din vandskade i din iPhone på bare 1 time.

Giv din iPhone førstehjælp efter vandskade

Inden iPhone reparation kan du forsøge at give din iPhone førstehjælp. Vi gør dog opmærksom på, at al vand- og fugtskade i en mobiltelefon er skidt og uanset førstehjælp eller ej, så er der en overhængende risiko for, at din iPhone har taget varig skade og du dermed ikke undgår iPhone reparation.

Førstehjælp til iPhone:

  1. Sluk telefonen og tag batteri og simkort ud.
  2. Tør det synlige vand af i porte og åbne huller.
  3. Placer telefonen på en lun radiator og giv den et par døgn til at komme sig.

Når en iPhone reparation ikke er nok

Nogle gange kan skaderne på din iPhone være så omfattende, at det ikke længere kan betale sig, at reparerer telefonen. Vi opkøber brugte telefoner og istandsætter dem, så du kan købe en billig iPhone hos os. Det kan spare dig for tusindvis af kroner, når en iPhone reparation ikke længere kan betale sig.

Så lang tid tager en iPhone reparation

Kan du alligevel ikke undgå en iPhone reparation på trods af de gode råd til at vedligeholde din iPhone, så fortvivl ej. En iPhone reparation behøver ikke tage dagevis. Langt de fleste iPhone reparationer tager ikke mere end 1 time og vil du gerne undgå ventetid, så book tid online. På den måde sikrer vi, at du kan få din iPhone repareret, når du ankommer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

undg-iphone-reparation-phone-rep-dk